Plonie Advies gedrag en samenwerking team
Plonie Advies ICT adviesbureaus inginieursbureaus

Mensen zijn de motor van de organisatie, dus investeren in mensen is investeren in je organisatie. In de afgelopen vijftien jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het ontwikkelen en vormgeven van onder andere trainee- en leiderschapsprogramma’s. Zelf ben ik ook als trainee mijn loopbaan begonnen. Deze ervaring neem ik nog dagelijks mee wanneer ik trainees en young professionals begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Als interim leidinggevende heb ik ervaren dat je pas leiding kan geven aan anderen als je leiding kan geven aan jezelf. Daarom staat tijdens mijn leiderschapsprogramma’s persoonlijke groei van de deelnemers centraal.

Ik geloof niet in een one-size-fits-all-oplossing: elk traject is maatwerk. Dat doe ik samen, in co-creatie met jou als klant. Want jij kent de mensen voor wie ik dit traject ontwikkel het allerbeste. Hoe beter het traject aansluit bij de mensen voor wie we dit ontwikkelen, des te beter is het resultaat.

Gaan we van start? Dan ontwikkelen we samen een development programma voor bijvoorbeeld young professionals, trainees, high potentioals managers of leidinggevenden.

Aan de slag?

Neem contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hebben we een klik, dan gaan we samen aan de slag!